czwartek, 18 października 2012

Francuski jabłecznik


Przepis już był tutaj. Ciasto jest wspaniałe. Idealne na jesień.
Właśnie teraz jabłeczniki smakują mi najlepiej. Z kubkiem aromatycznej herbaty malinowej.

Jabłecznik francuski.




6 komentarzy:

  1. super wygląda, zapraszam do mnie na konkurs z szarlotką, można wygrać właśnie wyjątkową herbatę, coś do czytania i coś jeszcze :-)

    OdpowiedzUsuń
  2. Uwielbiam ciasta z jabłkami,szczególnie teraz - jesienią.
    Pyszne to Twoje ciasto.:)
    Pozdrówki ślę:*

    OdpowiedzUsuń
  3. Mam wielkie pudło pełne jabłek zerwanych niedawno w sadzie... taki jabłecznik to będzie idealne słodkie dopełnienie piątkowego wieczoru :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Wiemy, znamy i lubimy. :)
    Jabłka i dynia najwspanialsze na jesienne ciasta. :)
    Uściski Ewo. :*

    OdpowiedzUsuń